zdielať

Whitney: Spoznajte tragický osud ikony

Whitney: Spoznajte tragický osud ikony - Whitney Houston - Whitney: Spoznajte tragický osud ikony
Dokument o speváčke bude veľmi intímnou a osobnou výpoveďou pozostalých. Warner Bros.

Na filmovom festivale v Cannes okrem premiér rôzneho druhu, diváci mohli vidieť aj premiéru unikátneho dokumentu, ktorý po prvýkrát rozpovedal životný príbeh speváckej ikony, ktorý sa však skončil tragicky – Whitney Houston. Speváčky, ktorá navždy zmenila hudobnú scénu a ovplyvnila a naďalej bude ovplyvňovať nové generácie fanúšikov.

Dokument zrežíroval Kevin MacDonald a sú v ňom zachytené všetky dôležité okamihy života Whitnery, od jej prvých krôčikov, až po zlom v speváckej kariére, keď sa z nej stala svetová superhviezda. Film neopomenie ani jej účasť v kultovom Osobnom strážcovi a plynulo prejde do temnejšej časti jej života, ktorú ovplyvnili drogy, alkohol, psychické problémy a jej neslávny manžel Bobby Brown, ktorému je dodnes pripisovaná vina za jej smrť. Práve pod jeho vplyvom sa Whitney dostala do mentálnej slepej uličky a nakoniec utrpela jej kariéra, ktorá sa v podstate zastavila. Speváčka mala niekoľko pokusov o návrat, jej stav už jej nedovoľoval byť tou ikonou akou bola kedysi. Bodku za jej tragédiou bola smrť jej dcéry, ktorá zomrela rovnakým spôsobom ako jej matka.

Ide o prvý autorizovaný dokument o speváčkinom živote, v ktorom budú o jej živote hovoriť jej najbližší a to veľmi otvorene, spolupracovníci, priatelia a chytí za srdce aj toho najväčšieho skeptika.

Kategórie:

Podobné články

mmnt.sk
Close Cookmode