zdielať

Deadpool lepší ako Avengeri? Zrejme áno!

Deadpool lepší ako Avengeri? Zrejme áno! - deadpool 2 sistine chapel promo - Deadpool lepší ako Avengeri? Zrejme áno!
Deadpool bude zrejme skvelou nádiekou pre divákov. Marvel

Premiéra druhého Deadpoolu je tu doslova za rohom. Zostávajú posledné hodiny, kým dokonalý antihrdina opäť sprzní filmové plátna svojim nevyberaným slovníkom a správaním. Aké sú však ohlasy kritikov, ktorí film už videli? Mimoriadne zaujímavé!

Už jednotka priniesla úplne nový pohľad a úplne nové spracovanie filmu o superhrdinovi. Dalo sa zbohom klasickej šablóne, namiesto toho prišiel R-kový rating, nadávky, násilie, ale za tým všetkým je dôležitý príbeh a nestarnúci boj dobra proti zlu, len v novom pohľade na celú vec.

Dvojka podľa kritikov ešte tento svete vylepšila. Podarilo sa napraviť malé chybičky krásy, ktoré sa spravili pri prvom filme a pridali sa úplne nové elementy, ktoré robia z druhého Deadpoola údajne dokonalé dielo. Jeden z kritikov zašiel tak ďaleko a hovorí o lepšom filme ako legendárni Avengeri s ich Nekonečnou vojnou.

Väčšina sa však zhoduje. Diváci sa majú pripraviť na prepracovaný a skvelo fungujúci príbeh, skvelé hlášky, pri ktorých sa budú kinosály otriasať smiechom, rôzne easter eggy pre všetkých fanúšikov Marvelu a čerešničkou je samotný Deadpool. Ten bude opäť neprekonateľné skvelý.

Kategórie:

Podobné články

mmnt.sk
Close Cookmode